Az alábbi termékeink közül választhat:
  1. Solarcleano

Solarcleano, egy a napelemes rendszerek tisztítására kifejlesztett robot, mely gyors és kiváló megoldást nyújt minden napelemes installáció tisztítására. A robot 20%-kal nagyobb tisztítási teljesítménnyel rendelkezik, mint a piacon megtalálható valamennyi piactársa. A Solarcleano gyors és kiváló megoldás a napelemes rendszerek tisztítására.

  A robot úgy lett kifejlesztve, hogy egy ember könnyű szerrel összeszerelje és üzemeltesse azt. A Solarcleano 4 egységre szerelhető szét. Minden eleme 25 kg-nál könnyebb, így könnyű szerrel mozgatható. A beüzemelés néhány egyszerű lépést követve megvalósítható, az üzemeltetése egyetlen emberrel megoldható.   A robot akkumulátorból nyeri a működéshez szükséges energiát, vezérlése egy külső irányító egységről valósítható meg. A Solarcleano minden napelem panel tisztítására alkalmas. (Bemutató videó a lap alján) A roboton található tisztító kefék kiválóan alkalmasak a legdurvább szennyeződések eltávolítására is.  A tökéletes tisztítás érdekében a robot mindkét felén tisztító kefe került elhelyezésre különböző minőségben. A kefék meghajtása villanymotorokkal történik, állandó fordulatszámon. A forgásirány a haladási iránynak megfelelően változtatható. A magabiztos csúszás és karcmentes előrehaladást egy gumihevederes járószerkezet teszi lehetővé.   A tisztítás követően a panelek teljes hatásfokkal termelhetnek. Műszaki paraméterek:
Robot méretei:
Hosszúság: 1450 mm
Szélesség: 1300 mm
magasság: 350 mm
súly 70 kg
felületi nyomás a paneleken tisztítás során: 4400 Pa
Kefe szélesség 1200 mm
Kefe átmérő 170 mm
max. installációs szög érték : 25o (46%)
tisztítási sebesség (max) 31m/min
Energia ellátás: 490 W Lítium Ion akkumulátor
használati idő: 2 h 30 m
Vezérlő panel:
hatótávolság 200 m
használati idő 22 h
Szigetelt, vízálló kivitel IP65
Garancia 12 hónap
2. SUNBRUSH
A SUNBRUSH napelem tisztító gép talajra vagy alacsonyabb tetőszerkezetre telepített napelemes rendszerek tisztítására alkalmas eszköz. A SUNBRUSH üzemeltetéséhez jellemzően mezőgazdasági erőgép, kisebb árokásó, minikotró illetve teleszkópos rakodó szükséges. A gép hidraulikus rendszerrel üzemeltetett, a legfinomabb beállítást teszi lehetővé. Ahogy a képeken is látható a SUNBRUSH napelem tisztító adaptert legegyszerűbben egy mezőgazdasági vontató fronthidraulika rendszerére lehet adaptálni. A függesztőkarok és a harmadik pont csatlakoztatását követően, a hidraulikus rendszer gyorscsatlakozóit is csatlakoztatni kell az erőgéphez. Attól függően, hogy a vontató milyen hidraulikus rendszerrel szerelt elérhető többféle tisztítógép típus. A hidraulikus csatlakoztatást követően a vezérlőelektronika következik.
A vontatóba kényelmesen elhelyezhető Joystick teszi lehetővé a gép finom vezérlését. Ezzel az egységgel vezérelhető a tisztítókefe pozíciója, forgási sebessége, a tisztításhoz szükséges vízellátás szabályozása is. Egyszerűen, könnyen működtethető. Az első beszerelést követően  a csatlakoztatás bárki számára könnyedék elvégezhető feladat. A tisztítógép részeként a napelemes rendszer tisztításához szükséges víz tárolására alkalmas tartály is elhelyezhető a vontatón, vagy rakodón. Többféle elhelyezési módszer lehetséges. Ezt minden esetben a SUNBRUSH tisztítógépet üzemeltető, vontató, mini kotró vagy teleszkópos rakodó gép típusa, kialakítása határozza meg. A tisztítókefe mérete a napelempark installációjától függően konfigurálható. Többféle méretben elérhető tisztítókefe teszi alkalmassá a gépet szinte minden földre telepített napelem park tisztítására. A vázszerkezet robusztus kialakítású, korrózióálló festék bevonattal rendelkezik, mely hosszútávú használatot tesz lehetővé. Minimális a karbantartás igénye, mely gyakorlatlan felhasználók számára is könnyedén elsajátítható. Meghibásodás esetén a magyarországi forgalmazó az SLR CLEANING Kft munkatársai készséggel állnak rendelkezésre, technikai kérdésekben, és alkatrész utánpótlásra irányuló kérdésekben egyaránt. Keressen minket kérdéseivel, készséggel állunk rendelkezésére!