Rólunk

Az SLR Cleaning Kft. 2018-ban alakult. Abban az évben, amikor a megújuló energiatermelés, eddig nem látott népszerűségnek örvend Magyarországon. Számtalan magánszemély és vállalkozás látta meg a lehetőséget kis és nagy méretű napelemes rendszerek telepítésében, köszönhetően a támogatásoknak, és remélhetően az egyre felvilágosultabb és környezettudatosabb „zöld” gondolkodásnak.

De vajon ki fog gondoskodni a hatalmas felületek tisztán tartásáról?
A napelemes rendszerek a telepítést követően is igénylik a karbantartást, mely nem csak a villanyszerelési szakmunkákra terjed ki.

Az SLR Cleaning Kft. célja, hogy a napelemes rendszerrel rendelkező magánszemélyek és gazdasági társulások számára olyan termékkínálatot és tisztítási szolgáltatást biztosítson, mely garantáltan hozzásegíti őket a leghatékonyabb rendszerüzemeltetéshez. Legyen szó háztartási kiserőmű, vagy napelem parkról, elsődleges szempontok között szerepel a legmagasabb hatásfokú üzemeltetés. A SLR Cleaning Kft. szakemberei, termékkínálata és tisztítási szolgáltatása garancia a hatékony üzemeltetésre. Termékeink egytől egyig kiváló minőségű, Nyugat Európában már nagy múlttal rendelkező gyártóktól érkeznek. Folyamatosan megmérettetnek a különböző típusú és elhelyezésű napelemes rendszerek tisztítása során. Eltökélt célunk, hogy mindenféle elhelyezésre, legyen az tetőn, vagy talajon, megfelelő tisztítási technológiával szolgáljunk partnereink számára.
A tisztaság közös érdek, az élet minden területén.

Mottónk:
„…Aki nem alkalmaz új megoldásokat, új bajokra számíthat, mert az idő a legnagyobb újító…”
(Francis Bacon)

Juhász-Nagy László
Ügyvezető igazgató